Cegal velger Salesforce fra Inlead

You are here

22

Sep

Cegal velger Salesforce fra Inlead

Cegal er en ledende leverandør av IT og geofaglige løsninger til Olje & Gass industrien. Selskapet leverer skytjenester og integrerte løsninger som tetter gapet mellom IT og E&P (Exploration & Production). Cegal er en global aktør med kontorer i Stavanger, Oslo, London, Aberdeen, Dubai, Houston og Calgary.

Etter en grundig evaluering og anskaffelsesprosess våren 2017 inngikk Cegal, Salesforce og Inlead kontrakt på leveranse av den verdensledende CRM løsningen Salesforce Sales Cloud. «Cegal er et meget spennende selskap, og vi tror at vår kompetanse på både teknologi og forretning passer godt til de målsetninger Cegal har med sitt CRM prosjekt» meddeler Per Magne Espedal, daglig leder i Inlead.

Vi ser frem til et spennende samarbeid, ønsker å benytte anledningen til å takke Accelerate for en profesjonell anskaffelsesprosess, og gleder oss over å følge Cegal sin videre ekspansjon som leverandør av Salesforce.

Per Eric Johansen's picture

Publisert av Per Eric Johansen

Per Eric har arbeidet med Serivce Management siden 1999 og har bred erfaring fra digitalisering og optimalisering av salgs- og virksomhetsprosesser, kundeservice og IT Service Management.

Hovedkontor

Telefon: (+47) 45 80 90 00
Adresse: Luramyrveien 40, 4314 Sandnes
Epost: info@inlead.no

Support

Telefon: (+47) 45 80 90 00 (tastevalg 1)
Kundeportal: service.inlead.no
Epost: service@inlead.no

Salg

Telefon: (+47) 45 80 90 00 (tastevalg 2)
Kontaktperson: Per Eric Johansen
Mobil: (+47) 481 30 260
Epost: pej@inlead.no

Siste fra Twitter


Se agenda og meld deg på @Inleadas kundedager 2017 #ITSM https://t.co/WaOPn4h5Ls
Inlead (10 months ago)
Sjekk agenda og reserver din plass på Inlead Kundedager 2017! - https://t.co/Z5ykskxCke
Inlead (10 months ago)
Inled Kundedager 2017! Meld deg på i dag: - https://t.co/vu7qKtNdE7
Inlead (11 months ago)
Må se videoen for alle TI! Administratorer: Track-It! 11 Tips & Tricks presentert av Kenneth i @Inleadas 📺https://t.co/OUDWL3aeHt
Inlead (1 year ago)
BMC Remedyforce + BMC Client Management = Self Service som gir superfornøyde ansatte - Vi viser deg hvordan… https://t.co/CoHUcga9pt
Inlead (1 year ago)