Inlead kjøper Mazan AS

You are here

03

Feb

Inlead kjøper Mazan AS

2. februar 2017 kjøpte Inlead samtlige aksjer i Mazan AS og forsterker dermed sin kompetanse på Salesforce plattformen. Oppkjøpet medfører at de ansatte overføres til Inlead AS og selskapet forøvrig fusjoneres inn i Inlead.

«Oppkjøpet av Mazan gir oss flere kompetente medarbeidere og vi forsterker laget vårt med strategisk Salesforce kompetanse», uttaler Per Magne Espedal, daglig leder i Inlead AS.

Inlead utvidet tidlig i 2017 partnerskapet med BMC Software til å omfatte BMC Remedyforce, en ledende IT Service Management skyløsningen bygget på Salesforce Plattformen. Med kompetanse både på ITSM løsningen BMC Remedyforce, Salesforce Plattformen, Service Cloud og Sales Cloud er selskapet i stand til å bistå kundene våre med å digitalisere eksterne og interne service- og kunderelaterte- prosesser på en og samme plattform.

Kundeservice er den nye markedsføringen

«Kundeservice er den nye markedsføringen», meddeler Per Eric Johansen, som nå tiltrer som partner og senior rådgiver i Inlead. «Uavhengig av om det er førsteklasses service til ansatte, kunder eller partnere, så er service nøkkelen til vekst. Med Inlead sin enorme kompetanse og snart 20 år lange erfaring innen Service Management ser jeg frem til å bidra til våre kunders suksess innen kundeservice og kunderelasjoner».

 

Dersom du har noen spørsmål tilknyttet oppkjøpet, vennligst kontakt Per Magne Espedal på (+47) 905 95 470 eller Per Eric Johansen på (+47) 481 30 260.

Per Eric Johansen's picture

Publisert av Per Eric Johansen

Per Eric har arbeidet med Serivce Management siden 1999 og har bred erfaring fra digitalisering og optimalisering av salgs- og virksomhetsprosesser, kundeservice og IT Service Management.

Kontaktinformasjon


Hovedkontor

Telefon: (+47) 45 80 90 00
Adresse: Luramyrveien 40, 4314 Sandnes
Epost: info@inlead.no

Support

Telefon: (+47) 45 80 90 00 (tastevalg 1)
Kundeportal: service.inlead.no
Epost: service@inlead.no

Salg

Telefon: (+47) 45 80 90 00 (tastevalg 2)
Kontaktperson: Per Eric Johansen
Mobil: (+47) 481 30 260
Epost: pej@inlead.no

Siste fra Twitter


Inled Kundedager 2017! Meld deg på i dag: - https://t.co/vu7qKtNdE7
Inlead (3 weeks ago)
Må se videoen for alle TI! Administratorer: Track-It! 11 Tips & Tricks presentert av Kenneth i @Inleadas 📺https://t.co/OUDWL3aeHt
Inlead (3 months ago)
BMC Remedyforce + BMC Client Management = Self Service som gir superfornøyde ansatte - Vi viser deg hvordan… https://t.co/CoHUcga9pt
Inlead (3 months ago)
Kunden trengte sentral administrasjon av roller og ansvar tilknyttet tjenestekatalog og CMDB. Vi løste det slik:… https://t.co/0A92VupMUv
Inlead (3 months ago)
Delta på Track-It! Tips & Tricks Webinar - https://t.co/BEpT6NgfGW
Inlead (5 months ago)

Inlead hjelper virksomheter med å produsere bedre tjenester

Vi har tro på å gjøre det umulige mulig, det mulige enkelt og det enkle elegant.