Inlead Bloggen

You are here

10

Oct

Trøndelag Fylkeskommune velger Inlead

Sør og Nord Trøndelag Fylkeskommune er vedtatt sammenslått og fra og med 1. Januar 2018 utgjør de nye Trøndelag Fylke. Det nye fylket blir Norges nest største fylke i areal, med sine drøye 41.000 kvadratkilometer.

22

Sep

Cegal velger Salesforce fra Inlead

Cegal er en ledende leverandør av IT og geofaglige løsninger til Olje & Gass industrien. Selskapet leverer skytjenester og integrerte løsninger som tetter gapet mellom IT og E&P (Exploration & Production).

10

Jul

BMC Track-It! 11 Tips & Tricks

Kenneth Lillegraven, Teknisk Systemkonsulent i Inlead, presenterer en rekke tips om hvordan du kan få det meste ut av din Track-It! installasjon. Videon passer for alle Track-It! brukere/administratører, men er også en god sesjon for deg som vurderer et nytt help desk verktøy.

06

Jul

Nobia velger Inlead

Nobia er Europas ledende kjøkkenspesialist med over 20 sterke merkevarer i porteføljen, blant annet Sigdal, HTH,

06

Jul

Norwegian Smart Care Cluster velger Salesforce og Inlead

Norwegian Smart Care Cluster (NSCC) er et klyngeprosjekt med mer enn 90 bedrifter og 30 kommuner/offentlige aktører som deltakere.

05

Jul

Kontroll på roller og ansvarsområder

Systemansvarlig, budsjettansvarlig, systemeier, systemadministrator - Det er mange roller knyttet til de forskjellige tjenester og utstyr man forvalter. Kunne du tenkt deg en sentral administrasjon av disse, som speiles på alle tjenester og ci-er?

06

Apr

Hvordan forbedre en prosess?

For å forbedre noe må vi først og fremst ha en visjon eller et ønske om å oppnå noe. Deretter trenger vi en metode for å måle om vi er på rett vei, og om vi er kommet i mål.

15

Mar

FootPrints 12 Administrasjonskurs

Velkommen til FootPrints 12 administrator kurs hos Inlead.  

21

Feb

IT Service AS leverer tjenester ved hjelp av BMC FootPrints

IT Service AS er et selskap som leverer konsulenttjenester, IT-drift, skytjenester og ASP-løsninger til små og store bedrifter. Selskapet har en profesjonell servicedesk og eget verksted for reparasjon av diverse IT-utstyr.

15

Feb

BMC Communities

Som kunde på BMC Software sine produkter har du tilgang til BMC sitt globale brukerforum og betaprogrammer.

Pages

Inlead hjelper virksomheter med å produsere bedre tjenester

Vi har tro på å gjøre det umulige mulig, det mulige enkelt og det enkle elegant.