Inlead Bloggen

You are here

10

Jul

BMC Track-It! 11 Tips & Tricks

Kenneth Lillegraven, Teknisk Systemkonsulent i Inlead, presenterer en rekke tips om hvordan du kan få det meste ut av din Track-It! installasjon. Videon passer for alle Track-It! brukere/administratører, men er også en god sesjon for deg som vurderer et nytt help desk verktøy.

05

Jul

Kontroll på roller og ansvarsområder

Systemansvarlig, budsjettansvarlig, systemeier, systemadministrator - Det er mange roller knyttet til de forskjellige tjenester og utstyr man forvalter. Kunne du tenkt deg en sentral administrasjon av disse, som speiles på alle tjenester og ci-er?

06

Apr

Hvordan forbedre en prosess?

For å forbedre noe må vi først og fremst ha en visjon eller et ønske om å oppnå noe. Deretter trenger vi en metode for å måle om vi er på rett vei, og om vi er kommet i mål.

15

Mar

FootPrints 12 Administrasjonskurs

Velkommen til FootPrints 12 administrator kurs hos Inlead.  

15

Feb

BMC Communities

Som kunde på BMC Software sine produkter har du tilgang til BMC sitt globale brukerforum og betaprogrammer.

15

Feb

Siste versjon av FootPrints 12

14 Februar ble siste versjon av BMC FootPrints 12 sluppet! Denne er nå tilgjengelig for alle BMC FootPrints kunder med aktiv vedlikeholdsavtale.

03

Feb

Inlead kjøper Mazan AS

2. februar 2017 kjøpte Inlead samtlige aksjer i Mazan AS og forsterker dermed sin kompetanse på Salesforce plattformen. Oppkjøpet medfører at de ansatte overføres til Inlead AS og selskapet forøvrig fusjoneres inn i Inlead.

03

Feb

Digitalisering av kommunale bestillingsskjema

Tana og Nesseby kommune integrerer bestillingskjema i BMC FootPrints Kunden har nylig oppgradert sin løsning til BMC FootPrints 12, og har dermed fått mulighet til å strømlinjeforme sine prosesser- og rutiner.

29

Jan

Track-It! - En Frontrunner!

Track-It! ble i 2017 utgaven av FrontRunners sin kvadrant for Help Desk software anerkjent som en «Leader».

20

Jan

Sikkerhet og fordeler rundt SSL kryptering

Når man bruker en webside uten SSL sikkerhet, så økes risikoen for at noen kan hente opp informasjon om hvordan du bruker systemene og i enkelte tilfeller brukernavn og passord eller sensitiv informasjon. 

Pages