Teknologi

You are here

Inlead Teknologi

I en digital verden driver IT virksomheten videre


Inlead jobber med teknologi som er robust, effektiv, fleksibel og dynamisk nok til at forbedringer i struktur og virksomhetsprosesser ikke begrenses av IT-systemene. Dette kjennetegner produktene fra våre nåværende og fremtidige teknologipartnere.

En forutsetning for å kunne hjelpe våre kunder med å nå sine mål, gjennom effektive arbeidsprosesser og solide IT-løsninger, er at Inlead besitter ekspertise på teknologien vi leverer, at vi er nysgjerrig og evner å raskt kunne sette oss inn i ny teknologi. Inleadere kjennetegnes av disse egenskapene.

BMC Footprints

BMC FootPrints


BMC FootPrints har tjenestekatalogen i sentrum, støtter en rekke ITIL prosesser og er en veletablert IT Service Management løsning for de prosessmodne organisasjoner.

 

BMC Remedyforce

BMC Remedyforce


Komplett skybasert IT Service Management med ITIL ut av boksen funksjonalitet til en minimal investering. Bygget på Salesforce App Cloud, markedets mest anerkjente cloud plattform.

 

BMC Client Management

BMC Client Management


BMC Client Management håndterer distribuerte miljøer og alle typer klienter (smarttelefon, nettbrett, laptop, desktop og servere) og gir deg kontinuerlig kontroll på organisasjonens IT-utstyr.

 

 

Salesforce Service Cloud

Salesforce Service Cloud


Gi dine kunder markedsledende service gjennom grensesprengende utnyttelse av teknologi. Salesforce er verdens ubestridte ener innen digitalisering av kundeservice.

 

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud


Selg raskere og smartere med Salesforce Sales Cloud, verdens mest innovative, mobile og brukervennlige Customer Relationship Management (CRM) løsning.

 

 

Nilex

Nilex


Nilex Service Platform er et moderne web-basert service desk system som gjør det enkelt å levere rask og korrekt service.

 

BMC Track-It!

Track-It!


BMC Track-It! er en effektiv ut-av-boksen IT-løsning som automatiserer og effektiviserer IT avdelingens operasjoner.

 

Inlead Partnere

Partnere


Inlead velger teknologi som skaper økt produktivitet og bedre trivsel gjennom klar struktur og effektive prosesser som passer virksomheten.

 

 

Inlead hjelper virksomheter med å produsere bedre tjenester

Vi har tro på å gjøre det umulige mulig, det mulige enkelt og det enkle elegant.